2024. Június 13. Antal, Anett

Fiatalok


Sport


Kultúra

Cserediák program

Belvárosi látnivalók

Térkép
 
 

 
  Közélet  -  2017. 04. 03. 07:42  -  Bácskai Gergely
Tisztelt olvasóink! - megújul a város honlapja
  
Néhány órán belül megújult kinézete lesz a város honlapjának, melyet évente 2.3 millióan néznek meg, 5.2 millió lapot megnyitva. Ha ezeket a sorokat olvassák a telefonjukon, akkor minden bizonnyal a nagy és a mutató ujjukkal tudják csak a betűket úgy kinagyítani, hogy olvashatóak legyenek. A megújulás legfőbb oka, hogy reszponzív legyen az oldal, az-az alkalmazkodjon a telefonok képernyőjéhez és ne kelljen böngészés közben nagyítani és kicsinyíteni.
 
Kétségtelen, hogy a 2006-ban kialakított és 2011-ben kisebb ráncfelvarráson átesett asztali nézet is átalakítást kívánt már. Bízunk abban, hogy a városi hírszolgáltatás mellett a hivatali ügyintézéshez szükséges információkat is könnyen megtalálják. A menürendszer tervezésénél kiemelten figyeltünk erre. Az egyes ügyekhez tartozó látogatottsági statisztika alapján igyekeztünk könnyen elérhetővé tenni a leglátogatottabb lapokat. A főoldali menüpontok mellett kialakítottunk egy olyan lapot is, ahol egyértelműen megtalálhatóak a Polgármesteri Hivatal irodái, az Önkormányzat menüpontjai, fenntartótól függetlenül az összes városi intézmény, de a háziorvosok, fogorvosok, védőnők is rendelési idővel együtt megtalálhatóak lesznek az új honlapon.
A jelenlegi honlap 2017. március 31-i állapota továbbra is elérhető lesz, de a 2003 óta keletkezett sok tízezer hír kivétel nélkül kereshető lesz az új honlapon is. Tartalmi észrevétel esetén kérjük írjanak a fehervar@fehervar.hu címre.