2019. Szeptember 20. Friderika

Fiatalok


Sport


Kultúra

Cserediák program

Belvárosi látnivalók

Térkép
 
 


Táborok  -  2011. 08. 12.
Véget ért az idei Bregyó-közi napközis tábor
A napközis tábor utolsó hetén ifj.Cserta Gáborral foglalták össze a 6 hét alatt megismert táncokat a tábor résztvevői. Varró János népzenei lemezekkel jutalmazta azokat a gyerekeket, akik a hangszerbemutatókon szerzett élményeiket legszebben örökítették meg. A rajzok és írások láthatóak lesznek majd a tábori munkákból nyíló kiállításon is.
 
Táborok  -  2011. 07. 26.
Sokan voltak a Bregyó NApközis Tábor harmadik turnusában is
 Az eddigi évek átlagához képest jóval magasabb létszámmal zajlott a városi napközis tábor harmadik turnusa. A sok visszatérő táborozó miatt sok új program is színesítette a táborozást, a jó hangulat viszont állandó volt. A táborban készített óriás képekből a Szabad Művelődés Háza aulájában nyílik kiállítás. Az elkészült munkák már most megtekinthetők.
Táborok  -  2011. 07. 25.
Indiánok Velencén a Székesfehérvári Gyermek és Ifjúsági Táborban
 Igazi kikapcsolódást jelentett Velencén a Székesfehérvári Gyermek és Ifjúsági Táborban lezajlott indiántábor. A gyerekek már érkezéskor indián nevet kaptak, a tábor végére pedig a törzsfőnököt is megválasztották mind három törzsben, amit tűzzsonglőrök bemutatója tett még ünnepélyesebbé. Ezt azonban az indián ruha, fejdísz, talizmán tartó, és pajzs elkészítése, sok ügyességi játék, számháború, bátorság próba előzte meg.
Táborok  -  2011. 07. 19.
Bregyó-közi tábor II. turnus: mindenki megtalálta a kikapcsolódási lehetőségeket
A nagy létszám ellenére mindenki megtalálta a kikapcsolódás lehetőségét a Bregyó-közi Napközis Tábor II. turnusában is. Varró János hangszer-bemutatói töretlenül népszerűek, mindig sok új ismerettel is szolgálnak. A Fehérvári Kézművesek Egyesülete a tábor második turnusában is gazdag és érékes kézműves programot biztosított a táborozó gyerekek és a nevelők nagy örömére, akik gazdagítani tudták náluk ötlettárukat.
Táborok  -  2011. 07. 14.
Fehérvári diákok élménybeszámolója az erdélyi Cimbora táborról
Élménybeszámolót tartottak az erdélyi Cimbora-táborban rész vett gyerekek és Adorján Viktor, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház igazgatója. A táborban Fejér megyei általános iskolákban tanuló, felső tagozatos diákok vehettek részt, akik a legsikeresebben szerepeltek az intézmény által szervezett Tollpihe Meseíró Pályázaton és az Óperenciás Mesemondó Versenyen.
Táborok  -  2011. 07. 13.
Boldog pillanatok a Kincskereső-Robinson táborból
 A „Kincskereső- Robinson” táborban a gyermekek különböző feladatok teljesítésével keresték a kincseket. Volt többek között kincsesláda készítés, történetalkotás, jelmez és zászlókészítés is. A tábort a résztvevő hét csoport felemelő élményt nyújtó előadása zárta.
KÉPGALÉRIA a Kincskereső táborról
 
Táborok  -  2011. 07. 12.
Életképek a Bregyó Napközis Táborból
 Nagy sikere volt a gyerekek között a Bregyó-közi Napközis Tábor új programjainak. Varró János hangszer- bemutatóját tátott szájjal hallgatták a csemeték. A moldvai táncházat Majoros Andor vezette.Cserta Gábor és Cserta Balázs csatlakozásával a jelen lévő népzenészekből zenekar alakult, így élő zenére rophatták a táborozók, fergeteges hangulatban. A Kézműves Egyesület pedig a népi kismesterségekbe vezette be a gyerekek.
Táborok  -  2011. 07. 10.
Jövőre veled ugyanitt - táborok a Szabadművelődés Házában
 A Szabadművelődés Háza általános iskolások számára szervezett táborai június 20-tól 24-ig, illetve június 27-től július 1-jéig tartottak. A Kézműves tábor résztvevői Varga Magdolna veetésével agyagozhattak, nemezelhettek, gyöngyöt fúzhettek, szőhettek és fonhattak,, papírsárkányt készíthettek. Öszesen 31 gyermek vett részt a foglalkozásokon, amelyek nem csak a szűken vett alkotómunkából álltak.
Táborok  -  2011. 07. 10.
Voke Olvasótábor - irodalom és kézműves foglalkozások
 Élményekben, játékokban gazdag heteket töltöttek el a gyerekek. Dráma- foglalkozások segítségével dolgozták fel részletesen az irodalmi műveket. Kézműves foglalkozásokon barkácsoltak figurákat, játékokat a történetekhez. Évről-évre, színvonalas helyen, megbízható pedagógusok irányításával hasznos, szórakoztató időtöltést kínálunk a nyári szünidőre.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása
 


Szórakozóhelyek

Hírek

   Webkamera